äitiyden tuohoaminen

Huostaanotoilla aihPetreliuseutetaan elinikäisiä  traumoja  ja vammoja.

Lastensuojelun nimissä on aiheutettu tuhansille äideille ja heidän miehilleen elinikäisiä vakavia traumoja. Ne henkiset haavat, jotka heihin on löyty ansaitsevat tulla kuvatuiksi ja kerrotuiksi. Ne on tuotava julkisuuteen.  Niiden, jotka tuntevat huostaanottotoiminnan todellisuuden on kerrottava, että lastensuojelun nimissä huostaanottobisneksen edunsaajat (yritys- ja palkkatuloja saavat) ovat tuhonneet tuhansia suomalaisia perheitä. Heidän toimensa ovat aiheuttaneet tuhansien äitien leimaamisen ja syrjinnän, jonka seuraukset ovat olleet monesti itsetuhoon johtavia. Ne ovat lisänneet syrjäytymistä, moniongelmaisuutta ja sairastavuutta. Ennen kaikkea ne ovat aiheuttaneet suunnatonta kärsimystä tuhansille äideille, heidän omaisilleen ja läheisilleen. On välttämätöntä, että tämä kerrotaan jokaiselle suomalaiselle. Oikeudenmukaisuus vaatii tätä!

äiti teresa

Hylätyksi tuleminen on kärsimyksistä syvintä.

Nobelpalkittu äiti Teresa sanoi, että ihminen kestää nälkää ja väkivaltaakin mutta, kun hänet hylätään, ihminen tuhoutuu. Hän jatkoi puhettaan ja sanoi, että hylätyksi tuleminen on kärsimyksistä syvintä. Äiti, jonka lapsi väkivalloin riistetään häneltä lastensuojelun nimissä huostaanotolla hylätään. Hänen naiseutensa perusrakenteita vahingoitetaan näin ratkaisevalla tavalla. Ihminen ei voi elää siinä tietoisuudessa että hän on hylkiö, että hän on vaaraksi omalle lapselleen. Koska hän ei kestä tätä ja jos hän ei löydä mitään lohdutusta kärsimykseensä hän pakenee kaikin keinoin tätä julmaa todellisuutta menettäen psyykkisen tasapainonsa, paeten alkoholismiin tai johonkin muuhun itsetuhoiseen käyttäytymiseen.

Hylätyksi tuleminen on kärsimyksistä  syvintä. Ilman lohdutusta ja tukea hylätyksi tullut ihminen usein tuhoutuu. Tämä on myös todellinen ja realinen uhka niille äideille ja heidän miehilleen, joiden lapset riistetään huostaanottotoimilla heiltä.

Huostaanottotoimien kohteeksi joutuneille perheille, niiden vanhemmille ja lapsille aiheutetaan vakavia elinikäisiä traumoja ja psyykkisiä ja sosiaalisia vammoja. On ryhdyttävä puhumaan asiaa kun puhumme siitä, mikä vaikutus on vanhempiin ja lapseen,  kun vanhemmat ja lapset erotetaan pakkotoimin toisistaan. Tätä on vaatinut mm. emeritus psykologian professori Keltikangas, joka on Suomen ansioitunein kehityspsykologian tutkija ja asiantuntija. On käsittämätöntä kuinka kehityspsykologian tutkimustulokset on voitu sivuuttaa ja jättää huomiotta lastensuojelutyössä, joka on muutettu huostaanottotoimintaa harjoittavaksi liiketoiminnaksi. On vaadittava että traumatisoituneiden lasten ja hänen vanhempiensa lastensuojelun nimissä tapahtuva psyykkinen ja henkinen pahoinpitely on lopetettava. On myös vaadittava että syvät ja vakavat lastensuojelun nimissä aiheutetut vammat ja traumat on korvattava ja näistä kärsivien on saatava intensiivistä ja tehokasta tukea ja hoitoa.

Mainokset
Linkki | Kategoria(t): Artikkelit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Äitiydenkö tuhoaminen on lastensuojelua?

 1. ALLEKIRJOITAN TÄYSIN TÄMÄN ARTIKKELIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Annika sanoo:

  Samoin!

 3. Henry Hult sanoo:

  On omakohtaista kokemusta, ikävä kyllä.

 4. Tätä pitäisi jakaa enemmän. Sinulle on annettu kirjallisen ilmaisun lahja. Mennään eteen päin, katsotaan, mitä tulevaisuus tuo, eikä luovuteta. Blessings,

 5. Helka Hirvonen sanoo:

  Lastensuojelun toimet ovat rankkoja ja todella rampauttavat ihan hyvänkin perheen, lapset ja vanhemmat sekä lähiomaiset.
  Se loukkaa perheiden itsemäärämisoikeutta. Arki muuttuu painajaiseksi, kun olohuoneessa asuu vuodesta toiseen lastensuojelun uhka.
  Huostaamisissa ei ole läheskään aina kyse todellisesta lapsen edusta vaan ihan muusta. Huostaproseissa lapset traumatisoituvat loppuelämäkseen, samoin vanhemmat.
  Lastensuojelu on hyvä asia jos se toteutetaan lakien mukaisesti. Vain erittäin harvoin viranomaisten toiminta on ammattimaista ja asiallista. Valitettavasti.

  • Kiitos Helka sanoistasi,, on ilo lukea että on muitakin jotka ajattelevat kanssani saman suuntaisesti,,,

   • Camilla Österlund sanoo:

    Lastensuojelu on aiheuttanut juuri tätä, elinikäisen trauman lapselleni ja nyt valtio jatkaa hänen ”tuhoamistaan”. Auroran suljetulla osastolla ollut kohta 3 kk. ”Hoitoa” halutaan jatkaa .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s